Kommande kull

Valpar väntas 2/2 2024


Mor: Tilly SE VCH Beaworthy Sandiway HD AA ED 00 Ögonlyst Ua 2023. En härlig go och frisk tik med många fina kvaliteter, i huvudsak engelska linjer.


Far: Sigge SE VCH Rivenfild Iago HD AA ED 00 Ögonlyst Ua 2023, en otroligt samarbetsvillig hanhund som är väldigt enkel att ha med sig på i stort allt. Han hänger gärna med på löparslingan, fjällturer, likväl som på golfbanan och har lätt att koppla av inne. Här låter vi hans egenskaper mogna fram, Sigge har bott här sedan liten valp. Skall man ha valp i denna härliga kombination kan man träffa vår Sigge här.


Båda är Viltspårs Champion och är spontana apportörer med mjuka fina avlämningar. Denna kombinations linjer känner vi väl till - de kommer att bli roliga, trygga och arbetsvilliga hundar som älskar att vara en naturlig del av familjen/kompisen.

Valparna är leveransklara 8 veckor fyllda.

Pappa och mamma (Zigge och Tilly)

Vi följer alltid SKK regler

Beaworthy valpar är självklart alltid:
SKK-REG, vaccinerade, chipmärkta, veterinärbesiktigade inom en vecka för leverans, Försäkrade i Svedea från 6v här samt dolda fel försäkrade i Svedea då de flyttar.
Foder råd skötsel dokument medföljer och vi håller egna valplekis VIA ZOOM 8-12 V ingår för alla i köpet. Vi erbjuder sedan valpkurser, grunder i apportering, spår med mera. *bygg relation med din valp - den du vill ha i framtiden - en bra relation, god lydnad är grunden till allt annat*.
Därför har Beaworthy också en del kurser för att alla som vill kunna få grundkurs det man vill.