Hur går ett valpköp till?

Såhär kan det gå till:

jag blir på något sätt kontaktade av er - tex. telefon/sms eller mail. Vi pratas vid i telefon och - känns det rätt så långt - så bokar vi upp en kort träff där ni får träffa Beaworthy/vuxna goldens och i sista hand så får ni träffa valparna. Genom att träffa de vuxna här och föräldrarna så får man en glimps av vad det kanske kan komma att bli för Golden i framtiden.

Valparna - ja de är såklart söta och goa - valpar är underbara - de växer upp och de är då det skall kännas ännu mer rätt att det blev just den valpen - som ni fick hjälp att välja.


Då går jag bakåt lite - när ni sett valparna föräldrar och jag sett er och ni Beaworthy - så behöver ni och jag ett dygn att fundera och framförallt sova på saken. Så görs med alla och det är något det flesta varit alldeles jätteglada över. Dagen efter besök hörs vi och då vet både ni och jag om detta kändes bra.


Eftersom vi hjälper er med valet av framtida fyrbenta vännen, ni får gärna boka in er för ett andra besök om avståndet tillåter, annars blir det bilder och egna uppdateringar via mail tele och sms. Dyker frågor upp så kommer ni med dem.

Alla valpar är vid flytt fyllda 8 veckor, registrerade i SKK, säljes med SKK köpteavtal & registreringsbevis, försäkrade med egen försäkring samt dolda fel försäkrade i Svedea - valpen levereras med skk-regbevis, vaccinations intyg, veterinär besiktigad inom en vecka före leverans, avmaskade enligt schema, Chip märkta.


Valp paket i form av hundfoder av hög kvalitet, skötselråd samt matanvisnigar. Ni får också information om SVEDEA det försäkringsbolag vi rekommenderar för er valp samt självklart använder själva - även de/vårt ombud sänder ut information samt lite annat trevligt.


Produkter av högsta kvalitet för bästa skötsel av hud päls tänder tassar kan köpas av mig Charles. Loggar du in på shopen och skapar Konto (du blir kund) så får du ett jättefint erbjudande på puppypaket. www.myaloevera.se/solarpower- värnar om miljön